Balkon plantenbakken

 

 

 

 

 

 

 

 

Balkons zijn over het algemeen kleine ruimtes waar er niet veel te decoreren valt. Maar dit betekent niet dat er geen mogelijkheden bestaan om uw balkon te versieren of te decoreren. Balkon plantenbakken kunnen u hierbij een handje helpen. De mooiste versieringen voor uw balkon zijn natuurlijk bloemen en planten. Aangezien er geen tuinmeubelen op een kleine balkon of terras passen moet je creatief omgaan met de beschikbare ruimte.

 

Balkon plantenbakken en de juiste keuze van bloemen is een geweldige manier om een kleine ruimte te versieren. Daarbij geven de bloemen nog extra aandacht als u de juiste kleuren weet te combineren met uw interieur of inrichting.

 

Hier zijn een aantal voordelen voor het gebruik balkon plantenbakken:

 

1. Ruimtebesparend. Mooie bloemen geplaatst in balko plantenbak, dat is gemonteerd op de top van relingen uw balkon kunnen u een hoop ruimte te besparen. Dus je maakt dus meer ruimte vrij op het loop gedeelte van uw balkon.

 

2. Decoratie. Mooie planten en kleurrijke bloemen gepot in een elegante moderne balkon plantenbak geven uw balkon een mooie decoratieve uitstraling. Het plaatsen van extra decoratieve accessoires blijkt dan vaak overbodig door het gebruik van mooie plantenbakken voor uw balkon

 

3. Mini tuin. U maakt als het ware een mini tuin van uw balkon door de bloemen die u plaatst op uw balkon. Dit kan een mooi oplossing zijn voor woningen met een kleine achtertuin of degenen die in een appartement of flat wonen waar ze geen ruimte hebben om te tuinieren.

 

4. Weinig onderhoud. Vergeleken het traditionele tuinieren, hebben planten of bloemen in balkon plantenbakken relatief weinig onderhoud nodig. De moderne plantenbakken van vandaag zijn zeer innovatief. Er bestaan zelfs self-gieter plantenbakken die voorzien zijn van een ingebouwde reservoir systeem dat weinig onderhoud van uw kant vereist.

 

5. Veilig. De meeste plantenbakken zijn duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. De meeste zijn ook voorzien van stevige ophangsystemen waarmee u de balkon plantenbakken veilig kunt monteren.

 

Balkon plantenbakken komen voor in verschillende vormen, maar de bekendste onder hen is de langwerpige rechthoekige vorm. Balkon plantenbakken komen worden vaak gemaakt uit pvc ( plastic) maar u kunt ze ook bestellen in aluminium, hout, of ijzer. De prijs wordt meestal bepaald door de dikte van het fabricage materiaal, want hoe steviger de plantenbakken hoe duurzamer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantenbakken zijn te verkrijgen in de volgende materialen

 

 

 

Buiten

Rieten

Glazen

Chinese

Tuin

Rotan

Antieke

Design

Terras

Stenen

Betonnen

Hang

Balkon

Teak

Grote

led

Binnen

Plastic

Kleine

Luxe

Woonkamer

Gietijzer

Hang

Exclusieve

Cortenstaal

Ijzeren

Hoge

Trendy

Houten

Stalen

Langwerpige

Moderne

Aardewerk

Metalen

Op wielen

Elho

Aluminium

Natuursteen

Verrijdbare

Terrazzo

Keramiek

Terracotta

Stapelbare

Verlichte

Geglazuurde

Polyester

Blauwe

lichtgevende

Steigerhout

Polystone

Rode

Vierkante

Hillhout

Kunstof

Oranje

Ovale

Gemetselde

Hardhouten

Witte

Wicker

Granieten

RVS

Zwarte

Zinken

Mozaik

Koperen

Grijs

Bruine

Zilveren

 

 

 

 

 

 

 

www.adverteren-op-internet.nl

Aanbiedingen

Huis en tuin Bloemen laten bezorgen Kamerplanten Tuinplanten Vaste planten Plantenbakken Grote plantenbakken Houten plantenbakken Stenen plantenbakken Kunststof plantenbakken Polyester plantenbakken Plantenbakken Buiten Houten Bloembakken Zinken Bloembakken Kunstof bloembakken Grote bloembakken Tuin bloembakken Buiten bloembakken Betonnen bloembakken Terracotta bloempotten Kunststof bloempotten Hoge bloempotten Grote bloempotten Gietijzeren bloempotten Bloempotten tuin Bloempotten buiten Blauwe Bloempotten Antieke bloempotten Balkon plantenbakken Aanbieding zoeken links

Zoek de beste aanbiedingen!

Plantenbakken Bloembakken  Bloempotten