Plantenbakken als decoratie van uw woning of bedrijf.

 

 

 

 

Plantenbakken zijn er in alle vormen en kleuren.  Houten, kunstof, balkon, plantenbakken zijn enkele voorbeelden uit de grote scale plantenbakken dat online te koop is. Alvorens u een planten bak koopt moet goed kijken naar de inrichting van uw huis. Past een houten plantenbak of een kunstof plantenbak bij het decoreren van uw woning.

 

Welke type plantenbakken kiest u?

kunstof plantenbakken zijn in meerdere kleuren beschikbaar, omdat deze plantenbakken gemaakt zijn uit kunstof een chemisch proces waardoor het kunstof meerder kleuren variaties kent spreekt het voor zich dat kunstof plantenbakken een grotere assortiment aan keuzes biedt.

Plantenbakken in alle kleuren en vormen

Van theekopjes tot olievaten, er is niets wat je niet kunt gebruiken als een plantenbak. De keuze van de planten, uw decoratieve stijl, uw budget en uw eigen creativiteit  zal allemaal invloed hebben op de keuze van de plantenbakken die u uiteindelijk kiest.

Toch moet u voorzichtig zijn met de keuze van uw planten bakken. Er zijn namelijk verschillende factoren die een grote rol spelen.

Kleine plantenbakken zullen snel uitdrogen, denk aan de invloed van temperatuur die de gepotte aarde binnen de bloembak aanzienlijk in temperatuur kunnen laten stijgen. Daarnaast bieden kleine plantenbakken weinig of geen kweek ruimte. Langzaam groeiende planten zoals sedums of cactus kunnen gemakkelijk groeien in een kleinere plantenbak en ook hebben deze plantensoorten weinig water nodig. Daarentegen hebben sommige vetplanten heel veel water nodig. Voor vetplanten en andere plantensoorten die veel water nodig hebben is het aan te raden grote plantenbakken te gebruiken.

Let op dat de planten bak voorzien is van een goede drainage bodem, niet alle decoratieve plantensoorten hebben behoefte aan veel water. Indien u bang bent dat uw potgrond dreigt weg te slijpen door de drainage bodem dan kunt de gaten bedekken met een krant of aluminiumfolie, ook kunt u een koffiefilter gebruiken.

 

Wil je weten hoe je zelf plantenbakken kunt maken? Klik hier: zelf plantenbakken maken!

 

 

 

 

Plantenbakken zijn te verkrijgen in de volgende materialen

 

 

 

Buiten

Rieten

Glazen

Chinese

Tuin

Rotan

Antieke

Design

Terras

Stenen

Betonnen

Hang

Balkon

Teak

Grote

led

Binnen

Plastic

Kleine

Luxe

Woonkamer

Gietijzer

Hang

Exclusieve

Cortenstaal

Ijzeren

Hoge

Trendy

Houten

Stalen

Langwerpige

Moderne

Aardewerk

Metalen

Op wielen

Elho

Aluminium

Natuursteen

Verrijdbare

Terrazzo

Keramiek

Terracotta

Stapelbare

Verlichte

Geglazuurde

Polyester

Blauwe

lichtgevende

Steigerhout

Polystone

Rode

Vierkante

Hillhout

Kunstof

Oranje

Ovale

Gemetselde

Hardhouten

Witte

Wicker

Granieten

RVS

Zwarte

Zinken

Mozaik

Koperen

Grijs

Bruine

Zilveren

 

 

 

 

 

 

 

www.adverteren-op-internet.nl

Aanbiedingen

Huis en tuin Bloemen laten bezorgen Kamerplanten Tuinplanten Vaste planten Plantenbakken Grote plantenbakken Houten plantenbakken Stenen plantenbakken Kunststof plantenbakken Polyester plantenbakken Plantenbakken Buiten Houten Bloembakken Zinken Bloembakken Kunstof bloembakken Grote bloembakken Tuin bloembakken Buiten bloembakken Betonnen bloembakken Terracotta bloempotten Kunststof bloempotten Hoge bloempotten Grote bloempotten Gietijzeren bloempotten Bloempotten tuin Bloempotten buiten Blauwe Bloempotten Antieke bloempotten Balkon plantenbakken Aanbieding zoeken links

Zoek de beste aanbiedingen!

Plantenbakken Bloembakken  Bloempotten